21-0387_BRTW_Banner-nieuwsbrief-berichten-website-025-aspect-ratio-1903-386
Home

Speeltuin Taka-TukaLand

Wat is er leuker dan uitleven in de frisse buitenlucht?! Dat kan in natuurspeeltuin Taka-TukaLand. Klimmen op de klimheuvel of lekker rennen door de wilgentunnel. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuterzone. Naast de natuurspeeltuin vindt u hier ook nog een Taka-TukaTuin. Kinderen met groene vingers zijn dan ook van harte welkom om lekker in de aarde te komen wroeten, te zaaien, te verzorgen en te oogsten.

Voor kinderen met en zonder beperking
De speeltuin is dusdanig ingericht dat kinderen, met en zonder beperkingen, met elkaar kunnen spelen. Zo staat er een draaimolen, waar kinderen met en zonder rolstoel in kunnen. Ook zijn er paden aangelegd waardoor kinderen met een rolstoel overal kunnen komen en dus niets hoeven te missen.

Woensdagmiddagactiviteit
Samen met actieve buurtbewoners organiseren wij kinderactiviteiten. Denk hierbij aan allerlei activiteiten zoals knutselen, spelletjes met elkaar spelen et cetera. Heeft u leuke ideeën voor activiteiten? Laat het ons weten!

Komt u een handje helpen?
Om er ervoor te zorgen dat de speeltuin zeven dagen per week geopend is, zijn wij dringend op zoek naar buurtbewoners die een dagdeel voor hun rekening nemen. Alleen met uw hulp kan de speeltuin de hele week open zijn voor de kinderen uit de buurt en hun ouders. Er moet veel gebeuren want naast toezicht houden, moet de speeltuin ook schoon, heel en veilig blijven. Alleen dan kan iedereen heerlijk blijven genieten van deze bijzondere speelplek. Voor het vele ‘groen’ zoeken we mensen met ‘groene vingers’! Heeft u ze? We zijn echt heel blij met uw hulp!

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Meld u dan aan. U kunt bellen of gewoon even bij de speeltuin naar binnen lopen. Voor meer informatie: Buurtwerk, tel. 010 – 455 37 99 en vraag naar Bert Dekker. Een mail sturen kan ook: info@buurtwerk.nl.

Voor meer informatie en een sfeerimpressie van Taka-TukaLand bekijk onze Facebook-pagina.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Adres Taka-TukaLand
Cole Porterstraat 400
3069 ZD Rotterdam

06 – 22 63 70 78

Volg de speeltuin ook op Facebook:

Tarieven Taka-TukaLand

Dagkaart € 1,00 (vanaf 3 jaar)
Gezinspas € 25,00 (ook geldig voor Avonturenspeeltuin Pietje Bell)
Groepspas  € 200,00 (scholen, kinderopvang en dergelijke)