Buurtwerk Logo

Samenwerking tussen SWKGroep en Olympic Experience Den Haag

De organisatie van de Olympic Experience is een samenwerking aangegaan met stichting SWKGroep. De stichting is nauw betrokken bij een aantal side-events waarbij zo veel mogelijk kinderen in aanraking komen de Olympische Spelen, sporten en gezond bewegen.

De organisatie van de Olympic Experience is een samenwerking aangegaan met stichting SWKGroep. De stichting is nauw betrokken bij een aantal side-events waarbij zo veel mogelijk kinderen in aanraking komen de Olympische Spelen, sporten en gezond bewegen.

Stichting SWKGroep is een onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Gedurende de Olympische Spelen die op 6 augustus beginnen, vinden tijdens de Olympic Experience op het sportstrand van Den Haag veel activiteiten voor (school)kinderen plaats.

Tijdens de Olympische Spelen is de SWKGroep actief met een KidsCorner, waar kinderen kunnen spelen, bouwen en aan techniekactiviteiten kunnen meedoen. Alle buitenschoolse opvangorganisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep bezoeken ook dit unieke evenement. De kinderen maken kennis met de verschillende sporten en leren meer over de olympische waarden. De ik, de jij en de wij. Staan voor je best doen, respect hebben voor anderen en samen sporten. Belangrijke onderdelen binnen  het pedagogisch palet van de SWKGroep.

‘In onze visie zijn sport, bewegen en gezonde voeding van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen’, aldus Ad Doorneveld, bestuursvoorzitter van de SWKGroep. ‘ De Olympic Experience is een uniek topsportevenement. Hoe mooi is het dat we door deze samenwerking zoveel kinderen deze sportieve beleving kunnen geven.’
Niels Markensteijn, managing partner van TIG Sports: ‘Wij willen een mooi sportevenement organiseren en vinden het belangrijk om een verbinding te leggen tussen entertainment, sporten en gezond bewegen. Onder meer dankzij de samenwerking met de SWKGroep kunnen we dat doel bereiken.’
 
Over de Olympic Experience
De Olympic Experience biedt sportfans – jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Den Haag de Olympische Spelen en de verrichtingen van TeamNL optimaal te beleven. Het Scheveningse strand verandert, van 6 tot en met 21 augustus,  in een Olympisch Rio met allerlei activiteiten die zijn gericht op sporten, sport kijken en sport beleven.

Over de SWKGroep
De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg in Nederland. In onze visie kan het beter in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. Voor kinderen, ouders, bewoners in de wijk en voor de branches. Vanuit deze visie ontwikkelen wij eigentijdse concepten. En we brengen deze in de praktijk. Alle organisaties binnen de SWKGroep hebben een maatschappelijke doelstelling. Eigen bedrijfsnaam en unieke bedrijfskenmerken blijven bestaan. Wij investeren in eigen kracht. Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Onze werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking.

Fotobijschrift: Ad van Doorneveld (links) en Niels Markensteijn bekrachtigen de samenwerking tussen de SWKGroep en de Olympic Experience.
 
Websites
www.olympicexperience.nl
www.swkgroep.nl

Noot voor de redactie:

Voor publiciteitszaken betreffende TIG Sports en de Olympic Experience kunt u contact opnemen met: Edwin Alblas, PR manager TIG Sports
+31 6 2000 6988
edwin@tigsports.nl

Voor meer informatie over SWKGroep kunt u contact opnemen met: Annuska Tielen, marketingcommunicatiemedewerker SWKFacet
+31 6 5732 6849
Annuska.Tielen@swkfacet.nl 

Uitgelicht nieuws

Video

×