Home

Checkpoint

Heeft u een stapel rekeningen en weet u daar geen raad meer mee? Een brief vol gemeentelijke taal waar u niet alles van begrijpt? En hoe werkt het ook al weer met toeslagen? Iedereen heeft vragen. Het antwoord vindt u bij Checkpoint Alexander. Dit is een inlooppunt voor en door bewoners uit Prins Alexander. Actieve vrijwilligers en professionals staan voor u klaar. Om samen met u vragen te beantwoorden.

U kunt bij Checkpoint Alexander terecht met vragen over:

  • administratie en financiën
  • overheidsbrieven, kwijtscheldingen en DigiD aanvragen
  • omgaan met internet
  • hulp als het zorgen voor uw naaste te zwaar word
  • informatie over vrijwilligerswerk
  • leren solliciteren

Checkpoint aan huis

Voor mensen die niet in staat zijn om naar één van de Checkpoint-locaties te komen, is er Checkpoint aan huis. Denkt u hiervoor in aanmerking te komen? Bel dan voor het maken van een afspraak met 010 – 455 37 99. We vragen waar we u mee kunnen helpen en de reden waarom u niet naar ons toe kunt komen. Dit doen we om te beoordelen of onze komst noodzakelijk is. Is dat zo, dan maken we een afspraak met u.

Checkpoint op locatie

Checkpoint Alexander komt op locatie. Bijvoorbeeld tijdens een campagneweek ‘Omgaan met geld’ op school, bij een bedrijf ter promotie van (bedrijfs) vrijwilligerswerk of een ouderencomplex waarbij Checkpoint informatie geeft over financiën en schulden. Iets voor uw organisatie? Neem dan contact op via 010 – 455 37 99 voor meer informatie. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.

Voor organisaties

Kent u mensen met vragen over onderwerpen als administratie, financiën, (vrijwilligers)werk, digitalisering, mantelzorg? Verwijs hen dan door naar Checkpoint Alexander. Zij worden met aandacht, tijd, kennis en kunde ontvangen en geholpen. U kunt als organisatie Checkpoint Alexander ook naar uw locatie toe halen.