Partners-web-aspect-ratio-1903-386
Home

Partners

Welkom bij Buurtwerk. Wij ondersteunen mensen om mee te doen. Jong en oud. Met vele projecten in verschillende gemeenten. Want Buurtwerk voelt zich betrokken bij wijken en de mensen die daar wonen. Kwetsbare mensen én mensen die iets willen betekenen in een wijk.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ontdek op deze site wat wij voor u kunnen betekenen. Bovenaan deze pagina staan de gebieden waarop wij actief zijn: methodisch werken, domeinsamenwerking, projecten, workshops en expertise. Door op deze kopjes te klikken vindt u meer informatie over deze gebieden.

Wilt u meer informatie, of bent u geïnteresseerd in een partnerschap met Buurtwerk? Neem contact met ons via 010 – 455 37 99 of info@buurtwerk.nl.

Ook actief in uw gemeente?

Buurtwerk is momenteel actief in: Rotterdam, Zoetermeer, Schiedam, Woerden, Aalsmeer, Gouda en Vijfheerenlanden. Door te klikken op de naam van de gemeente leest u wat we daar doen. Zo krijgt u een beeld van het brede scala aan expertise van Buurtwerk. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken waar wij elkaar kunnen versterken.

Bent u een bewoner en wilt u weten wat Buurtwerk in uw wijk doet? Kijkt u dan op het gedeelte bewoners van deze website.