Buurtwerk Logo

Officiële opening Buurtvilla Dordrecht

Kom kijken waar jong en oud zich kunnen ontwikkelen op het Leerpark
Het Leerpark in Dordrecht is een wijk die draait om leren en ontwikkeling. COKD Kinderopvang en Stichting Buurtwerk.nl openen een locatie waarbij dit alles samenkomt voor de allerkleinste, jongeren en volwassenen. Op zaterdag 25 januari van 11.00 tot 15.00 uur openen Kinderdagverblijf Villa De Hoge Hoed en de Buurtvilla op het Leerpark hun deuren. U bent van harte welkom om ons beter te leren kennen. Komt u langs?

Kinderdagverblijf Villa de Hoge Hoed
Het Leerpark brengt ondernemers, scholieren, studenten en bewoners samen. “Dan kun je niet zonder een kinderdagverblijf”, zegt Saskia Verhoeven, locatiemanager bij COKD Kinderopvang.
Op 25 januari mag iedereen binnen kijken, zegt Saskia. “Omdat we iedereen willen laten zien wat we doen, houden we een open dag. Bezoekers kunnen de huiselijke sfeer ervaren van onze locatie. Van buiten lijkt het een normaal nieuwbouwpand, maar de architect heeft de karakteristieke Dordtse gevels verwerkt tot onze speelhoeken. Ook de natuurtuin is open om te bekijken waar de kinderen zich kunnen uitleven. Wij zijn trots op onze locatie en dat willen we met iedereen delen!”

Buurtvilla
Naast het kinderdagverblijf zit de Buurtvilla. Welzijnsorganisatie Buurtwerk opent hier haar deuren voor jongeren, studenten en alle omwonenden van het Leerpark. “Buurtwerk heeft in verschillende plaatsen expertise opgebouwd met talentontwikkeling van jongeren en volwassenen”, zegt buurtwerker Anneke Zwart. “In het Leerpark bieden we deze expertise aan en zoeken hiervoor de samenwerking met het onderwijs op het Leerpark en COKD Kinderopvang. De Buurtvilla is een plek waar bewoners van het Leerpark terecht kunnen voor workshops of bijvoorbeeld een VVE-vergadering.”

Adres: Leerparkpromenade 318-320, 3312 KW Dordrecht

Uitgelicht nieuws

Video

×