Buurtwerk Logo

Odensehuis in Huis van de Wijk Lage Land

Odensehuis in Huis van de Wijk Het Lage Land

In ons nieuwe Huis van de Wijk Lage Land verwelkomt Buurtwerk we het Odensehuis. Het Odensehuis is een informatiecentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten. De organisatie richt zich ook op sociale netwerken rondom mensen met beginnende dementie. Denk hierbij aan de mantelzorgers, familieleden en vrienden. Twee dagen in de week kunnen mensen hier terecht voor een praatje, kop koffie, activiteiten en gezelligheid.

Openingstijden Odensehuis Het Lage Land

Elke dinsdag en donderdag is het informatie- en ontmoetingscentrum open van 10.00 -14.00 uur. U kunt vrij binnenlopen voor informatie, hulp en advies rondom de omgang met dementie. En natuurlijk voor de thee of koffie.

Het Odensehuis wil buurten dementievriendelijker maken. Daarbij werken ze samen met ondernemers, winkels en organisaties zoals Buurtwerk.

Ook buurtbewoners zonder geheugenklachten zijn van harte welkom voor gezelligheid, koffie en nieuwe ontmoetingen. Het Huis van de Wijk is er voor iedereen: bewoners met plannen, mensen die een activiteit zoeken, maar ook voor bewoners die ondersteuning nodig hebben.

Reportage Open Rotterdam

Open Rotterdam maakte met Buurtwerk een korte reportage van de opening van het Odensehuis in Huis van de Wijk Lage Land.

Contactgegevens

Huis van de Wijk Het Lage Land (naast winkelcentrum Het Lage Land)
Remmet van Milplaats 15
3067 AN Rotterdam

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Buurtwerk Het Lage Land

Of neem dan contact op met sociaal beheerder Patty Ehrbecker, 06 23 57 38 52. Een e-mail sturen mag ook, patty.ehrbecker@buurtwerk.nl.

Uitgelicht nieuws

Video×