20-1910_BRTW_Banner-nieuwspagina-header-01-aspect-ratio-1903-386
Home

Week van de mantelzorg

Het jaar 2020 zullen we niet snel vergeten… Het jaar van coronamaatregelen, veel eenzaamheid bij onze kwetsbaren, de lange maanden van onzekerheid en veel emotionele momenten. Gelukkig was het ook het jaar van de prachtige buurtinitiatieven en ongekende saamhorigheid, buren die elkaar spontaan hielpen met koken en het doen van boodschappen, onbekenden die elkaar belden om een hart onder de riem te steken!

Week van de mantelzorg (9 t/m 15 november)
Elk jaar in november organiseert Mantelzorg Netwerk in Prins Alexander een week vol met activiteiten, informatiemarkten en verwenmomentjes voor alle mantelzorgers die in de wijk wonen. Ook dit gaat in 2020 anders: geen grote bijeenkomsten of een gezellige mantelzorgbrunch. Dat vinden wij natuurlijk heel erg jammer, maar:

We zijn u absoluut niet vergeten en willen u toch heel graag, uiteraard met inachtneming
van de coronamaatregelen, ontmoeten.

In de week van 9 november willen we 200* goodiebags uitdelen aan mantelzorgers uit
Prins Alexander. De tasjes zitten vol informatie, kleine presentjes en verwennerijen voor u.

“U bent een mantelzorger als u langere tijd voor iemand in uw omgeving, zoals voor een
familielid, kennis of vriend(in), zorgt.”

Heel graag bieden wij u het tasje aan om u als mantelzorger in het zonnetje te zetten. Gezien de situatie rondom de coronacrisis willen we u vragen om ons te laten weten of u belangstelling heeft in het tasje. U kunt zich aanmelden door te bellen naar 06 – 10 81 86 79. Ook kunt u uw naam, adres en telefoonnummer e-mailen naar gosia.bojar@buurtwerk.nl. We nemen te
zijner tijd contact met u op over hoe de verstrekking van de tasjes zal verlopen.

*zolang de voorraad strekt!