20-1910_BRTW_Banner-nieuwspagina-header-01-aspect-ratio-1903-386
Home

‘Koken voor kerels’ in Huis van de Wijk Ommoord, Rotterdam

Afgelopen maandag was in het Huis van de Wijk Ommoord de start van ‘Koken voor kerels’. Speciaal voor senioren mannen die willen leren koken of er genoeg van hebben om altijd alleen aan tafel te gaan. Onder leiding van enthousiaste chef-kok Fred Kok zijn de heren gemotiveerd aan de slag gegaan in de keuken. Nieuwe ontdekkingen werden gedaan en de eerste vaardigheden hebben zij inmiddels onder de knie.

Driegangen menu
Het resultaat mocht er zijn: een heerlijk driegangen menu waar zij uiteraard gezamenlijk van hebben genoten. De heren zijn tijdens de kookles gevolgd door verslaggever Dennis Kranenburg van TV Rijnmond, die een geweldige reportage heeft gemaakt. Deze is terug te zien, klik hier om de reportage terug te kijken.

Ook masterchef worden?
De cursus bestaat uit zes lessen en zal zes keer worden herhaald, mede dankzij financiële ondersteuning vanuit de Gebiedscommissie Prins Alexander. Wilt u ook een senioren masterchef van Ommoord worden? Meldt u zich dan nu alvast aan voor de tweede cursus. Chef-kok Fred brengt u heel graag de fijne kneepjes bij van het koken van de lekkerste maaltijden. Aanmelden kan bij de balie van het Huis van de Wijk Ommoord, telefonisch via 010 – 421 27 22 of stuur een e-mail naar: balie.ommoord@buurtwerk.nl.

Wij zijn trots op onze Ommoordse heren!