20-1910_BRTW_Banner-nieuwspagina-header-01-aspect-ratio-1903-386
Home

Bestuurlijke samenwerking Buurtwerk en STJJMH

Door een overname van de SWKGroep heeft Buurtwerk er een partner in het welzijnswerk bij: Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (STJJMH). Beide organisaties werken in hun eigen werkgebieden aan hetzelfde doel.

Buurtwerk is onderdeel van de SWKGroep. Waardoor er een warme samenwerking is met kinderopvang, zorg en onderwijs. Nu is daar een welzijnspartner bijgekomen. STJJMH sloot op 2 augustus 2021 aan bij de SWKGroep.

Samenwerken vanuit gedeelde visie
Buurtwerk en STJJMH hebben een gedeelde visie. Beiden zetten zich in om het potentieel van mensen tot bloei te laten komen. Een samenwerking betekent dat de kennis en kunde van beide organisaties gedeeld wordt. Zo kunnen Buurtwerk en STJJMH de samenleving nog beter van dienst zijn. Om deze samenwerking mogelijk te maken, vond er op 2 augustus een bestuurlijke overname plaats door de SWKGroep. Buurtwerk en STJJMH functioneren zelfstandig naast elkaar onder de koepel van de SWKGroep. De organisaties worden aangestuurd door directeur Welzijn: Tanja Jagtenberg.

Buurtwerk blijft Buurtwerk
In de dagelijkse praktijk verandert er niets voor Buurtwerk. De welzijnsorganisatie blijft er voor de jongeren, volwassenen en ouderen in de wijken. Met dezelfde mensen.