Buurtwerk Logo

Nieuws

Doe mee en voel u vrolijk en vitaal!

In Huis van de Wijk in de Gerard Goosenflat zijn we gestart met leuke, gezellige en verrassende (beweeg)activiteiten. Jong, oud, iedereen is welkom! We starten op vrijdag maar al snel komen er meerderde dagdelen bij. De activiteiten zijn vooral gericht op ontmoeten en ontspanning en worden begeleid door professionals van Humanitas en Pameijer aangevuld met […]

Lees meer

Samen bereiken we meer

Al 23 kinderen uit Prins Alexander zijn bij een vereniging gaan sporten of bewegen nadat het Centrum voor Jeugd en Gezin contact legde met Buurtwerk.

Lees meer

Techniekpact tussen Rotterdamse bedrijven een feit.

Vandaag hebben Buurtwerk en Kinderopvang BijDeHand, beide onderdeel van de SWKGroep, samen met verschillende Rotterdamse ondernemers, onderwijsinstellingen en de Gemeente Rotterdam het Techniekpact getekend.

Lees meer

Edgar Kannekens lid Raad van Bestuur SWKGroep

Buurtwerk is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.

Lees meer

Nieuw activiteitenoverzicht Prins Alexander

Het nieuwe overzicht van activiteiten in de Huizen van de Wijk in Prins Alexander is uit! Bekijk snel het activiteitenoverzicht.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrieven