Buurtwerk Logo

Nieuw activiteitenoverzicht Huizen van de Wijk 2020, Prins Alexander

Het Huis van de Wijk is de centrale ontmoetingsplek waar bewoners, buren, groepen, sociaal ondernemers en wijkorganisaties diensten en activiteiten aanbieden voor buurtbewoners en waar u welkom bent om daaraan deel te nemen. De sociaal beheerder in het Huis van de Wijk zorgt ervoor dat iedereen zich er thuis voelt. Heeft u zelf een leuk idee? Hij of zij helpt u graag verder om dit uit te werken. Zo ontstaat een gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud.

In deze nieuwe uitgave vindt u de actuele programmering van de maanden januari tot en met juli 2020 in de Huizen van de Wijk in Prins Alexander. Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden. Wijzigingen worden zelfs verwacht, want u heeft vast een heleboel goede ideeën over wat er in uw Huis van de Wijk kan plaatsvinden. U bent in ieder geval van harte welkom, als deelnemer en/of organisator van uw eigen idee.

Dit overzicht is uitgegeven door Buurtwerk, de welzijnsorganisatie in Prins Alexander. Klik hier om het Activiteitenoverzicht digitaal te bekijken.

Uitgelicht nieuws

Video

×