Home

Themajaar: Jaar van de Toekomst

Ga je mee naar De Toekomst?
We gaan het Jaar van de Toekomst in. Via de subthema’s Tijd, Groei en Trend nemen we jongeren mee naar de toekomst. In 2021 gaan we in de toekomst kijken! Hoe ziet het leven eruit in 2050? Tijd maakt de toekomst! Met de tijd groei en ontwikkel je. Jij verandert daardoor. Je kan ook je talent laten groeien. Door de tijd heen vernieuwen we. Nieuwe trends worden gezet. Het kan altijd sneller, mooier, innovatiever maar ook efficiënter en duurzamer. Buurtwerk gaat samen met de jongeren op weg naar de wereld van 2050.

Waarom?
Buurtwerk is onderdeel van de SWKGroep. Vanuit onze pedagogische visie wordt jaarlijks de focus gelegd op een thema. Zo doen jongeren door verschillende uitdagende belevenissen nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten. Om straks klaar te zijn voor de toekomst.

Toekomst Ideeënboek en website
Voor kinderen en jongeren tot zestien jaar is vanuit de SWKGroep een Toekomst ideeënboek ontwikkeld. Het staat boordevol activiteiten, leuke tips en pedagogische kennis. Op onze website leukekinderactiviteiten.nl zijn nog meer uitdagende activiteiten te vinden die passen bij De Toekomst. Het biedt veel inspiratie aan ouders, kinderen en jongeren. Leerzaam en vooral leuk om te doen. En een ondersteuning in deze tijd waarin we met elkaar extra veel thuis zijn.