Buurtwerk Logo

Jaar van Water

Buurtwerk is onderdeel van de SWKGroep. De SWKGroep is een organisatie voor kinderopvang, buurtwerk en zorg. Vanuit onze pedagogische visie ‘Samen de Wereld Kleuren’ leggen wij jaarlijks de focus op een thema. In 2013 was dat Natuur, in 2014 Sport&Bewegen, in 2015 Kunst&Expressie en 2016/2017 ligt de focus op Techniek. Vanaf juli 2017 tot juli 2018 draait het 12 maanden lang om water.

Een jaar lang waterplezier
Spetteren tijdens de leukste wateractiviteiten en watersport. Aan de slag en je verwonderen tijdens de uitdagende waterproefjes. Uitvinden wat je allemaal met water kan doen én hoe je zuinig met water omgaat. Zelf ervaren wat er allemaal in, bij en van het water leeft. En de leukste waterweetjes ontdekken. De kinderen en jongeren ervaren het zelf tijdens het nieuwe themajaar … het Jaar van Water. Want Buurtwerk zorgt voor een waterideeënboek, spetterende wateractiviteiten, bijzondere uitdagingen en de gaafste waterevenementen zoals de Grote SWKGroep Waterdagen. Al deze activiteiten zijn verdeeld in vijf thema’s.

5 spetterende thema’s in het Jaar van Water
Waterproef
Watersport
Watersparen
Waterleven
Waterweetjes

Kan je niet wachten?
Ons Water ideeënboek én de website staan al voor je klaar! Boordevol wateractiviteiten, weetjes en uitleg over water. Lees snel verder en geniet van al het water om je heen.

www.leukekinderactiviteiten.nl

Veel waterplezier!
PS: benieuwd naar onze eerdere thema’s Techniek, Natuur, Sport&Bewegen en Kunst&Expressie?
Bekijk dan al onze ideeënboeken.

Uitgelicht nieuws

Social media

Om de social-feed te kunnen bekijk moet u:

Video

Buurtwinkel Kralingseveer YouTube
Buurtwerk YouTube

×