beeld-Poster-mondkapjes-scaled-e1604307548309-aspect-ratio-100-33
Home

Corona

Sinds maart 2020 is Nederland in de greep van het coronavirus. De overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het virus te beperken, wisselen met enige regelmaat. Op deze pagina leest u hoe Buurtwerk deze maatregelen toepast.

Laatste wijziging: 24 september 2021

Onze locaties zijn weer geheel open voor activiteiten en we mogen weer met grotere groepen bij elkaar komen. We ontvangen u graag! Maar corona is nog niet weg, dus we moeten voorzichtig blijven. Het bewaken van de gezondheid van bewoners, Buurtwerkers en andere bezoekers van onze locaties staat voor ons voorop. Daarom is ons dringende advies: geef elkaar de ruimte in en bij onze locaties.

We houden spreekuren op afspraak voor aanmeldingen, intakegesprekken, hulpvragen etc. Bij aankomst/binnenkomst zijn een gezondheidscheck en registratie verplicht.

Tijdens bijeenkomsten bieden wij u graag een kop koffie, thee of een maaltijd aan. Voor het overige (vrije inloop) is onze horeca tot nader order gesloten. Zo voorkomen we dat we moeten gaan werken met corona toegangsbewijzen. Graag uw begrip hiervoor!

Verder blijven de volgende regels van toepassing:

  • was vaak uw handen;
  • hoest en nies in uw elleboog;
  • schud geen handen;
  • klachten? Blijf thuis en laat u testen.

Heeft u klachten als koorts, luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid blijf dan thuis. Hebben uw familieleden of huisgenoten klachten, dan moet u ook thuisblijven.

Wij zijn telefonisch en per e-mail beschikbaar en bereikbaar voor bewoners met (hulp)vragen of bewoners die iets willen doen om andere buurtgenoten te helpen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer (010) 455 37 99 of mailen naar info@buurtwerk.nl.

Buurtwerk volgt de richtlijnen van de landelijke en lokale overheid. Bij wijzigingen brengen wij u op de hoogte. Meer informatie nodig?

  • Bel naar 0800 – 1351.
  • Of naar +31 20 205 1351 als u in het buitenland bent.

Het telefoonnummer is bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur op maandag tot en met vrijdag.