Buurtwerk.nl is nu onderdeel van gro-upNaar gro-up.nl
beeld-Poster-mondkapjes-scaled-e1604307548309-aspect-ratio-100-33
Home

Corona

Sinds maart 2020 is Nederland in de greep van het coronavirus. De overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het virus te beperken, wisselen met enige regelmaat. Op deze pagina leest u hoe Buurtwerk deze maatregelen toepast.

Laatste wijziging: 22 december 2021

Onze locaties zijn open. We ontvangen u graag, maar we moeten voorzichtig blijven. Het bewaken van de gezondheid van bewoners, Buurtwerkers en andere bezoekers van onze locaties staat voor ons voorop. Daarom houden wij afstand (1,5 meter) in en bij onze locaties en dragen wij mondkapjes. Wij vragen u hetzelfde te doen.

We houden spreekuren op afspraak voor aanmeldingen, intakegesprekken, hulpvragen etc. Bij aankomst/binnenkomst zijn een gezondheidscheck en registratie verplicht.

Verder blijven de volgende regels van toepassing:

  • was vaak uw handen;
  • schud geen handen;
  • hoest en nies in uw elleboog;
  • houd 1,5 meter afstand, geef elkaar de ruimte;
  • het dragen van een mondkapje in alle buurtwerklocaties is verplicht.

Heeft u klachten als koorts, luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademigheid blijf dan thuis. Hebben uw familieleden of huisgenoten klachten, dan moet u ook thuisblijven.

Wij zijn telefonisch en per e-mail beschikbaar en bereikbaar voor bewoners met (hulp)vragen of bewoners die iets willen doen om andere buurtgenoten te helpen. U kunt contact opnemen via telefoonnummer (010) 455 37 99 of mailen naar info@buurtwerk.nl. Het telefoonnummer is bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op maandag tot en met vrijdag.

Buurtwerk volgt de richtlijnen van de landelijke en lokale overheid. Bij wijzigingen brengen wij u op de hoogte. Meer informatie nodig?

  • Bel naar 0800 – 1351.
  • Of naar +31 20 205 1351 als u in het buitenland bent.