Buurtwerk Logo

Communicatieve TOM begeleiders

Locatie
Het Lage Land

Soort vacature
Vrijwilligerswerk

Buurtwerk is van oorsprong een Rotterdamse organisatie, daarom geloven wij niet alleen in mooie woorden. Maar vooral in daden!
Ons doel is om mensen en buurten te laten groeien op eigen kracht. Ruim 400 enthousiaste vrijwilligers zetten zich in om dit doel, samen met Buurtwerk, te bereiken. Stuk voor stuk bijzondere mensen die ‘iets’ voor een ander of de buurt doen.  Hun ervaring en kwaliteiten zijn waardevol. Daarom is Buurtwerk heel zuinig en supertrots op al deze vrijwilligers.

Toelichting werkzaamheden
Voor een nieuw project rond voeding en bewegen (en samen optrekken) in Het Lage Land (Prins Alexander), genaamd TOM (Thuis Onbezorgd Mobiel) Rotterdam, zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om een groepje 65-plussers te begeleiden in hun traject van 14 weken. Een groep bestaat uit ongeveer 10 mensen. U bent het aanspreekpunt voor hen, maakt het gezellig en koopt en bereidt 6 keer de eenvoudige gezonde lunches. U krijgt een training van een middag in februari. Het traject start eind maart en loopt tot begin juli. De beweegactiviteiten en informatie rondom voeding en bewegen worden door professionals gegeven.

Werktijden
Werkdagen in overleg

Wij vragen
Bent u communicatief vaardig? Vindt u het leuk om een groepje 65-plussers te begeleiden? Dan kom ik graag met u in contact! Ook vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (kosten worden vergoed).

Wij bieden
Leuke werksfeer en gezellige collega’s; sociale contacten; één keer per jaar een vrijwilligersavond; jaarlijkse attentie; werkbegeleiding.

Contactpersoon
Ieke Wichers, ieke.wichers@buurtwerk.nl, tel: 06 – 12 03 92 18

Uitgelicht nieuws

Social media

Om de social-feed te kunnen bekijk moet u:

Video×