Buurtwerk Logo

Activiteiten

Activiteiten Prins Alexander

In het Huis van de Wijk kunt u van alles ondernemen. Niet alleen zijn er allerlei activiteiten waar u aan kunt deelnemen; u kunt er ook terecht voor een praatje en een kopje koffie. Bent u op zoek naar ondersteuning bij administratie, hulp bij een klusje in huis of het opknappen van uw tuin? Nederlandse taal leren, wilt u meer bewegen of samen met andere bewoners een hapje eten? Zoekt u een maatje? In de meeste Huizen van de Wijk vindt u het bijna allemaal! Ieder Huis van de Wijk in Prins Alexander, Rotterdam (zeven in totaal) heeft een eigen programma met activiteiten. U zult er versteld van staan wat er allemaal te doen is.

Vanwege de maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus, zijn alle Huizen van de Wijk helaas tot nader order gesloten.

Activiteitenoverzicht Huizen van de Wijk in Prins Alexander jan-jul 2020

 

Bruist u van de ideeën die ten goede komen aan de buurt? Wilt u ondersteuning bij de uitvoering ervan? Aarzel niet en neem contact met ons op! Of heeft u vragen over het activiteitenoverzicht? Bel met Buurtwerk op 010 455 37 99 of mail info@buurtwerk.nl.

 

 

Uitgelicht nieuws

Video

×