Buurtwerk Logo

Activiteiten

Activiteiten Prins Alexander

In het Huis van de Wijk kunt u van alles ondernemen. Niet alleen zijn er allerlei activiteiten waar u aan kunt deelnemen; u kunt er ook terecht voor een praatje en een kopje koffie. Bent u op zoek naar ondersteuning bij administratie, hulp bij een klusje in huis of het opknappen van uw tuin? Nederlandse taal leren, wilt u meer bewegen of samen met andere bewoners een hapje eten? Zoekt u een maatje? In de meeste Huizen van de Wijk vindt u het bijna allemaal! Klik op de afbeelding om het programmaboekje met alle langlopende activiteiten te openen.* Ieder Huis van de Wijk in Prins Alexander, Rotterdam (zeven in totaal) heeft een eigen programma met activiteiten. U zult er versteld van staan wat er allemaal te doen is. En, bij deze bent u van harte uitgenodigd om ’s langs te komen.
Activiteitenoverzicht Huizen van de Wijk in Prins Alexander jan-jul 2020

*Het programma kan wijzigen. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Het nieuwe programmaboekje ‘Huizen van de Wijk’ verschijnt augustus 2020.

Bruist u van de ideeën die ten goede komen aan de buurt? Wilt u ondersteuning bij de uitvoering ervan? Aarzel niet en neem contact met ons op! Of heeft u vragen over het activiteitenoverzicht? Bel met Buurtwerk op 010 455 37 99 of mail info@buurtwerk.nl.

 

 

Uitgelicht nieuws

Video×